Ať už jste muž nebo žena, určitě dáte za pravdu větě, že se s ženami není dobré pouštět do boje. Hádavá nebo také hašteřivá žena svou prezentací, agresivní povahou a negativním přístupem vždy zvítězí, a to kde je pravda je v takovém případě zcela jedno. Proč o takové ženy nikdo nestojí je jasné, ale proč mají ženy ustavičně potřebu se hádat a přesazovat své?
naštvaný pár v posteli

Vyšší labilita, PMS nebo jen hormony

Je vědecky dokázáno, že se ženy chovají více nepřijatelně až výbušně v době, kdy se jejich tělo mění a lomcují s nimi hormony. Mezi takové nejčastější období patří:
1. Menstruace neboPMS
2. Dospívání nebo taképuberta (tento jev může přijít klidně i ve dvaceti)
3. Těhotenství
4. Mateřství neboobdobí po porodu
V těchto životních fázích se žena přirozeně mění, stává se zranitelnější, prakticky neovládá své nálady a někdy je nejen pro muže, ale i pro ženy docela těžké s takovou ženou vyjít.Je nutné říct, že za to, čím si v každém z těchto období žena prochází, ona nemůže. Je frustrující, že ani ona sama nedovede ovlivnit to, co se s ní momentálně děje. Proto je jedna rada opravdu zlatá : „Vydržet a přetrpět to“.

Hádavá povaha a nulová komunikace

Existují ovšem ženy, které jsou odjakživa hádavé bez ohledu na to, jakým obdobím si momentálně prochází. Někdo tomu říká, že je žena jen ambiciózní, jiní zase tvrdí, že se s takovou ženou nedá bydlet a už vůbec ne mluvit. Je pravda, že pokud vám pořád někdo skáče do řeči a každý váš nápad, názor nebo myšlenku okamžitě zavrhne, je prakticky nulová šance s dotyčnou osobou smysluplně komunikovat. Horší to mají muži, kteří si nechají postoj ženy, která má potřebu vyvolávat jeden konflikt za druhým líbit a snáší nadávky den co den. A často zbytečně a za nic.
zamračená blondýna

Ženy mužům …

Chlapi, jestli máte doma ženu, která vás denně trápí svou hádavou povahou máte jen 2 možnosti:
· Nechat jí prostor, aby vás pořád utlačovala a poslušně přikyvovat všemu, co řekne.
NEBO…
· Postavit se situaci čelem. Říct si, že jste muž, který doma nestrpí ani její chování ani ji samotnou.